Carrefour llança 6.500 llocs de treball per a l'estiu, dels quals 1.500 en la Comunitat Valenciana

L'objectiu és reforçar aquelles tendes ubicades en zones on més augmenta l'afluència de clients en estiu.
Carrefour ja ha començat a contractar per a la campanya d'estiu | Cedida

 

Carrefour també és un dels supermercats que ja es prepara per a l'augment de faena durant els mesos d'estiu, i per este motiu ha llançat 6.500 ofertes de treball. Tal com han explicat per part de la pròpia empresa, l'objectiu és reforçar aquelles tendes ubicades en zones on més augmenta l'afluència de clients durant els mesos de vacances.

 

Per este motiu, està previst que en Andalusia es contracten fins a 1.000 persones, i en Catalunya ja s'ha complit el compromís amb 900. Respecte a la Comunitat Valenciana, Carrefour ha llançat més de 1.500 ofertes de treball, i també ha llançat moltes ofertes en punts com les Illes Balears, Canàries, Madrid, Múrcia i Galícia.

 

Una clara orientació comercial i atenció directa al client

Carrefour busca un perfil en concret que puga satisfer la demanda dels clients durant esta època d'augment de faena. En este sentit, el potencial dels candidats ha de ser una clara orientació comercial i atenció directa al client, així com la capacitat de treball en equip.

 

En referència als llocs de treball que ocuparan els candidats, la majoria es destinaran a les àrees comercials on es té més relació directa amb el client, com les caixes, reposadors de lineals o les seccions d'informàtica i electrònica. Per a formalitzar la candidatura s'ha d'accedir a la borsa de treball que la pròpia empresa té en la seua pàgina web i plenar els requisits que demanen.

 

Plenar el formulari de la seua pàgina web

Concretament, en l'espai 'Treballa amb nosaltres', es pot accedir a les ofertes de faena que ja ha llançat la cadena una volta plenat el formulari amb la informació personal i curricular del candidat. Encara que en la majoria de casos no es demana una formació específica, sí que es valora una experiència prèvia en el sector de l'atenció al client. Tots els interessats ja poden formalitzar la seua candidatura i esperar ser un dels escollits per a treballar en Carrefour durant els mesos d'estiu.

 

També et pot interessar...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!