Mercadona llança dos novetats per a este estiu: els gelats de 'Polvito' i gofio

Les dos elaboracions traslladen al consumidor a les Illes Canàries
Mercadona ha versionat el tradicional plat de gofio amb plàtan en un gelat | Mercadona

 

L'arribada de l'estiu és sinònim de piscina, platja, poca roba, sol, mar i gelats. Molts gelats. Per això, Mercadona no deixa perdre cap oportunitat de captar cada volta més clients i, en esta ocasió, oferix dos nous gelats amb gustos tradicionals canaris. 

Es tracta de les terrines del gelat 'Polvito' i el 'Gofio' canari. Les dos elaboracions traslladen al consumidor a les Illes Canàries i fan de l'estiu una època de l'any més saborosa, fresca i dolça.

El gelat 'Polvito'

El gelat 'Polvito' està inspirat en unes postres canàries i es presenta en terrines d'un litre que tenen un preu de 2,25 euros. El seu gust és de galeta barrejada amb una capa de merengue i dolç de llet. Finalment, la terrina es corona amb uns xicotets merengues en la part superior.

'Polvito' és també un nou gelat de Mercadona per esta temporada | Mercadona

 

El 'Gofio' canari amb plàtan

Per la seua banda, el gelat de 'Gofio' es va traure en primícia el 30 de maig, dia de les Canàries, i recorda el tradicional plat de la gastronomia d'eixa illa. El gofio s'elabora amb cereals com el blat o el mill i es torren i molen fins a obtindre una textura similar a la farina. Finalment, és tradició menjar-se'l amb plàtan, d'ací la idea del nou gelat de Mercadona. 

Els tradicionals de xocolate i maduixa

D'altra banda, pels més tradicionals, el supermercat valencià seguix oferint el conegut gelat de xocolate amb trossets i el mateix, però en versió maduixa. Els dos són el capritx perfecte per als dies de calor i sorprenen els consumidors pels seus trossets i el seu intens i reconfortant gust. També acostuma a triomfar el gelat d'stracciatella i el del sorbet de mango. Totes estes terrines tenen un preu assequible que acostuma a no arribar als 3 euros.

El gelat de xocolate amb trossets és un dels que més triomfa | Mercadona

 

Els minis de maduixa i els de fruites, per als més saludables

Finalment, per als més menuts de casa, Mercadona oferix un any més els gelats mini de maduixa i xocolate blanc en una caixa de 8 unitats a un preu de 2,35 euros. Els de fruita són, de la mateixa manera, l'opció perfecta per a aquells que els agrada cuidar-se, ja que contenen un 65% de fruita natural i es poden trobar en sabors com el mango, la papaia, la menta fresca i el coco. En eixe cas, les caixes són de 6 unitats i valen 2 euros.

Els gelats mini de maduixa i xocolate blanc són una aposta segura | Mercadona

 

També et poden interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta sanitària: 5 morts per menjar estos 2 peixos" "FOTOS: Els 10 vestits 'low-cost' per a anar de boda i triomfar"