Castell贸 susp茅n les Festes del Lled贸 pel coronavirus

Esta festivitat s'ha celebrat durant 84 anys sense cap pausa
Bas铆lica de la Mare de D茅u del Lled贸 | Wikipedia

 

La ciutat de Castell贸 ha decidit suspendre les Festes de la Mare de D茅u del Lled贸, que fan honor a la seua patrona, a causa de l'estat d'alarma imposat pel coronavirus. Esta festivitat no s'havia deixat de celebrar des de la Guerra Civil i ara, despr茅s de 84 anys en actiu, ha hagut de ser posposada fins que les condicions ho permeten.

 

Segons informa el peri貌dic 'Mediterr谩neo', el prior de la Reial Confraria, Ignacio P茅rez Heredia, explica que tots els actes programats fins a finals d'abril no van a poder celebrar-se i, amb molta probabilitat, tampoc els actes previstos per a la primera setmana de maig. 芦La Reial Confraria procurar脿 oferir algun mitj脿 que facilite la celebraci贸 piadosa禄, afirma P茅rez Heredia.

 

De la mateixa manera, el president de la Reial Confraria, Samuel Fabregat, ha confirmat que es mantindran les activitats telem脿tiques i la publicaci贸 del butllet铆 anual en format digital i f铆sic, si la situaci贸 ho permet.

 

A conseq眉猫ncia de la suspensi贸 de les Festes de la Patrona de la ciutat, tamb茅 queda descartada la possible alternativa de celebrar durant el mes de maig les Festes de la Magdalena, que enguany celebraven el seu 75 aniversari. 

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram