El CIE de València tanca les portes a nous interns i visites pel cas de tuberculosi detectat

El malalt va ser evacuat a un hospital
El CIE de València tanca l'entrada a nous interns i visites pel cas de tuberculosi detectat | EFE

El Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de València, que se situa en les dependències policials de Sapadors, ha tancat l'entrada a nous interns i ha restringit les visites. Una decisió que s'ha pres en virtut d'un protocol sanitari que ho disposa d'esta manera, segons han informat fonts de la Direcció de la Policia de la Comunitat Valenciana.

El tancament del CIE de Sapadors es deu a la detecció d'un cas de tuberculosi en el centre este mateix dimarts, 4 de febrer. L'intern, de 47 anys i origen romanés, va ser atés pel personal sanitari del centre i ràpidament evacuat a un centre hospitalari.

D'altra banda, totes les persones que han pogut estar en contacte amb la persona afectada, ja siguen interns o personal del CIE, hauran d'assistir a unes xarrades informatives per a conéixer la malaltia i poder detectar els símptomes en altres possibles casos.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un famós actor de ‘La casa de papel’, últim fitxatge del Saló del Còmic de València" "Oliva celebra este dissabte el concurs de 'Putxeros' del mig any fester"