Detecten un possible cas de tuberculosi en el CIE de Sapadors de València

El sospitós ja ha sigut traslladat a un centre hospitalari
Detecten un possible cas de tuberculosi en el CIE de Sapadors de València | Twitter - @CIEsNO

Els policies que presten servici en el Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de Sapadors, en València, han detectat este dimarts que un dels interns presentava símptomes de trobar-se malalt i, davant la sospita de què poguera tractar-se de tuberculosi, ha sigut traslladat a un centre sanitari.

Fonts policials han indicat que l'intern, de 47 anys i origen romanés, va ser atés de vesprada pel personal sanitari del centre, que va activar les mesures reglamentàries corresponents, com és la seua evacuació a un centre hospitalari per a que se li faça un test de Mantoux que, en un període d'entre 48 a 72 hores, ha de certificar si realment es tracta o no de tuberculosis.

Les mateixes fonts han afegit que el mateix protocol implica que a totes les persones que hagen pogut estar en contacte amb el malalt, tant interns com personal del centre, se'ls impartiran unes xarrades informatives per a que coneguen la malaltia i puguen detectar possibles símptomes.

  

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Frau: Més de 6 milions d'€ en pensions de persones mortes en València i Alacant" "Ferit en un accident entre dos camions en l'A-31 en Villena"