Comencen els tallers gratuïts de Sagunt per a jóvens

La delegació ha combinat tallers presencials i en línia de cuina, ball, fotografia i disseny per a jóvens d'entre 16 i 30 anys
Hi ha tallers, de fotografia, de disseny, de cuina, entre altres | Pixabay

Els tallers gratuïts de la Regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València), dirigits a jóvens d'entre 16 i 30 anys han començat este dimarts. Tots els tallers requerixen inscripció a través del web.

Ball deportiu i cuina internacional

El primer dels tallers ha sigut el de la disciplina de fitness Cubbà este dimarts 7 de juliol, en el Casal Jove. Este taller es repetirà el 14, el 21 i el 28 de juliol de 20 a 21 hores. A demés, també hi haurà tallers de cuina italiana, el 8 de juliol; llatina, el 15 de juliol; vegana, el 22 de juliol, i thai el 29 de juliol, també en el Casal Jove.

Tallers de fotografia

A estos tallers se sumen els de fotografia SOMNUS que seran en el Casal Jove els dilluns 13, 20 i 27 de juliol de 19 a 21 hores i tractaran el flaix i la llum contínua, el retrat urbà i l'hora blava en la fotografia, respectivament; i els de disseny que seran en línia.

El primer taller de fotografia serà 'La càmera lúcida: Fotografia, dibuix i emocions' i s'utilitzarà la càmera fotogràfica del mòbil com a ferramenta per a treballar emocions que poden haver sorgit durant l'experiència del confinament. El taller es farà en una sessió de dos hores i mitja diumenge, 12 de juliol, des de les 16 hores, i estarà enfocada en l'exploració d'emocions i expressions identitàries. Es tracta d'una activitat virtual que serà dinamitzada a través d'una telefonada de vídeo grupal a través de l'aplicació Zoom. Les inscripcions finalitzaran el 8 de juliol.

Disseny i blogs

El segon serà 'Disseny creatiu amb Canva' que tindrà una duració de 15 hores i es farà al ritme que l'alumnat considere. Este taller serà totalment pràctic i l'alumnat aprendrà a dissenyar presentacions, conseguirà crear currículums que destaquen, etc. El tercer d'estos cursos serà el de 'Crear el teu propi blog amb Wordpress' i tindrà una duració de 15 hores. S’hi aprendrà a utilitzar esta aplicació per a la creació de blogs en línia.

Aprendre d'una forma «lúdica i divertida»

El regidor de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, ha declarat que «fem els tallers per a jóvens d'entre 16 i 30 anys com a complement d'oci formatiu, per a millorar els coneixements de cuina saludable, de fotografia, de ball deportiu i fins i tot de disseny gràfic. Són tallers en què combinem l'aprenentatge d'estes matèries però sempre de manera lúdica i divertida». 

Dos iniciatives d'estiu

A demés d'estos tallers, Joventut ha inclòs en la seua programació d'oci per a este estiu dos iniciatives. En primer lloc, el taller d'astronomia 'Un viatge per l'Univers', dirigit a tots els públics, per al pròxim 20 de juliol a les 21 hores en la muntanya de Sant Cristóbal per a conéixer els misteris i secrets de l'univers i del cel nocturn i el joc de fugida 'L'estranya desaparició del Sr Kawasaki i el futur d’AHM' ambientat en el patrimoni industrial de la ciutat i enfocat a jóvens d'entre 14 i 30 anys, que tindrà lloc el 25 de juliol a les 22 hores en el Casino Recreatiu i Cultural del Port Sagunt.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Més positius confirmats en un dels brots de Covid del territori valencià" "Aviso de última hora de la OMS: el coronavirus se podria transmitir por el aire"