Confirmat el segon cas de coronavirus en Espanya

Es tracta del pare de la família ingressada en Mallorca
Confirmat un nou cas de coronavirus en Espanya | EP

El Centre Nacional de Microbiologia, dependent de l'Institut de Salut Carles III, ha confirmat este diumenge un cas de coronavirus detectat en Mallorca, segons ha informat el Ministeri de Sanitat.

En concret, es tracta d'un dels quatre membres de la família britànica que es troben des de divendres passat ingressats, aïllats i baix vigilància en l'Hospital Universitari Son Espases, en Palma. En concret, és el pare de família,  segons ha indicat la Conselleria de Salut del govern balear.

El Centre Nacional de Microbiologia ha analitzat les mostres d'estes quatre persones, de les que una ha donat positiu en coronavirus, mentres que les altres tres han donat negatiu.

Es tracta del segon positiu en Espanya en coronavirus, ja que el primer és un turista alemany ingressat en l'illa canària de la Gomera.

  

També pots llegir...

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Talls de llum esta setmana en més de 20 localitats valencianes" "Alerta: Google retira estes 24 aplicacions per a mòbil per ser «perilloses»"