Pugen els contagis per coronavirus en Espanya en les √ļltimes hores

En les √ļltimes hores han mort 34 persones
Creixement de casos de coronavirus en Espanya | Laia Solanellas

Els contagis per coronavirus en Espanya han pujat. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'√ļltima actualitzaci√≥ este dilluns, 24 d'agost, que apunta que s'han diagnosticat 2.060 nous casos de coronavirus en les √ļltimes 24 hores, i 19.382 des del divendres. Este total puja hui fins als 405.463 contagis, mentres divendres era de 386.054 (19.409 m√©s), pel que les xifres continuen sense quadrar.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en s√®ries setmanals i no di√†riament. En l'√ļltima actualitzaci√≥, el Ministeri ha informat de 96 defuncions en els √ļltims 7 dies. Per la seua part, el balan√ß total √©s de 28.872, 34 m√©s que divendres.

Este dilluns, el Pa√≠s Basc s'ha convertit en la comunitat aut√≤noma amb m√©s nous casos notificats en les √ļltimes hores, amb un total de 413. A dem√©s, la regi√≥ amb m√©s defuncions en els √ļltims 7 dies ha sigut Madrid, amb 32 morts.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Gandia, reconeguda com a lloc que garantix la seguretat sanitària" "ÚLTIMA HORA: Confirmats 8 positius entre el personal de l'Hospital de Castelló"