Demanen la retirada de muletes venudes en València i Castelló

Dins del territori valencià estos bastons s'han distribuït en Segorbe i Silla
Muleta advance | Aemps

 

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha publicat un avís per a la retirada immediata del mercat de determinats lots de muletes del model Advance de la marca Herdegen. Estos objectes ortopèdics s'han fabricat en França i s'han distribuit per diferents ciutats d'Espanya, entre elles València i Castelló.

Sanitat va alertar en setembre de 2018 de la retirada del mercat del lot 04-2018 de les muletes Advance, amb referències 2009 i 2059, fabricades per Herdegen SAS, França. El motiu de la retirada del bastó va ser un problema durant la seua fabricació que pot ocasionar que el mànec es torne fràgil i es trenque, causant el desequilibri i caiguda del pacient.

Recentment, l'AEMPS ha tingut coneixement, a través de l'Autoritat Competent de França, de l'ampliació de la retirada del mercat d'estes muletes Advance. Esta ampliació afecta als lots de muletes fabricats entre gener i agost de 2018, lots 01-2018 a 08-2018, pel fet que poden presentar el mateix problema.

Nota per als usuaris | Aemps

 

Retirada del producte

Pel moment, s'han retirat les muletes Advance amb referències 2009 i 2059, i també els lots 01-2018 a 08-2018, en tots els colors, fabricats per Herdegen SAS, França. En Espanya estos bastons s'han distribuït a través de les empreses PRIM S.A. (Móstoles), Grup Queraltó S.A. (Sevilla), Successors de Manuel García S.L. (Segorb), Teyder S.L (Sant Vicenç dels Horts) i l'Ortopèdia José Luis Moliner Ramón (Silla).

Sanitat ha demanat a les ortopèdies que si han venut o entregat a pacients o centres sanitaris muletes Advance dels lots afectats, intente identificar-los per a dur a terme el reemplaçament. A més si es disposa d'elles en la botiga, han de sol·licitar al seu distribuïdor el reemplaçament d'estes

Per als pacients i centres sanitaris, Sanitat recomana contactar amb el venedor o proveïdor on va adquirir el producte per al seu reemplaçament o, en defecte d'això, amb l'empresa Herdegen SAS.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Cauen la Bonoloto i l'Euromilions en les províncies de València i Alacant" "Què és la listeriosi, la perillosa infecció que preocupa a tota Espanya"