Dropshipping, diners fàcils? #NoCuela

Fer-se ric amb dropshipping és un procés lent i poc comú


Has sentit parlar de dropshipping? Potser has vist algun vídeo o algun familiar t'ha comptat el seu nou descobriment per a guanyar diners. Des de fa uns anys en les xarxes socials es promociona un negoci que suposadament dona diners fàcils amb molt poca inversió inicial. Tanmateix, això que és fàcil omplir-se les butxaques amb dropshipping #NoCuela.

Què és i en què consisteix el "dropshipping"

 

El dropshipping és un negoci d'intermediació en Internet que permet a qualsevol muntar una botiga en línia i vendre els productes d'un altre proveïdor amb el qual s'haja aliat. El que munta el negoci no necessita tindre existències, ja que el proveïdor prepara el paquet i l'envia directament al client. Per exemple, obris una botiga en la plataforma Shopify i vens mòbils d'AliExpréss, fent d'intermediari.


No és tan fàcil com pretenen

 

Este nou tipus de comerç està de moda, però també arriba acompanyat de moltes promeses enganyoses: es garanteix un model de negoci senzill i quasi miraculós, l'oportunitat de guanyar diners sense tot just inversió. Encoratjats per eixes promeses molts s'han llançat a esta mena de venda, així que pot succeir que els usuaris es troben en les seues compres en línia amb un venedor que no estiga format, ni preparat per a enfrontar-se a un negoci internacional com el dropshipping.

El negoci en si no és una estafa ni cap mena d'engany, la qual cosa sí que ho són les classes ràpides d'Instagram i Youtube, siguen gratis o de pagament, fetes per joves emprenedors que prometen grans beneficis sense entrar a explicar el que comporta este treball.

Per tant, això que el dropshipping és una forma fàcil de guanyar molts diners, això que pots tindre la teua pròpia botiga en línia, amb alts beneficis, sense inversió inicial i sense complicacions #NoCuela.Problemes de qui fa dropshipping

 

Els particulars que es llancen a practicar dropshipping solen enfrontar-se a problemes que no han previst, per culpa de les formacions i publicitats enganyoses.

El marge de beneficis no és alt. Al contrari, fer-se ric amb dropshipping és un procés lent i poc comú. En comerciar com a intermediaris, es veuen obligats a vendre els productes lleugerament més cars, amb la qual cosa no poden augmentar molt el marge de beneficis.


La inversió inicial no és tan xicoteta si es vol seguir a flotació. Els casos d'èxit inclouen algun servei addicional que requereix molta més inversió: imatge de marca i paquets personalitzats, assegurar una experiència al consumidor agradable i responsabilitzar-se de la comanda entre altres coses.


El que fa dropshipping no disposa de vies per a controlar les dates d'enviament i arribada de les seues vendes, ja que tot ho tramita l'empresa que fabrica el producte.


Sorgeixen imprevistos. Problemes com a canvis sobtats i desfavorables de divises o impostos estrangers i nacionals que no s'han previst a l'hora de començar el negoci.


Les devolucions. El client exigirà les responsabilitats del servei postvenda al qual fa dropshipping.
En resum, qualsevol inconvenient o descontent, haurà d'eixir de la butxaca del qual fa dropshipping, i en tindre beneficis baixos, pot ser que els comptes no isquen.

Com a norma general, t'aconsellem que no et fies de les receptes miraculoses, ni dels negocis que prometen alts ingressos sense tot just treballar o sense invertir. Tots estos problemes es podrien evitar si, en lloc d'informar-se en Youtube, els emprenedors contractaren un servei d'assessoria, però clar, llavors no seria tan fàcil ni senzill.


Pot ser el dropshipping un bon negoci?

 

Insistim: no és el negoci el que és una estafa, sinó els vídeos i cursos promocionals dels quals prometen que és fàcil omplir-se les butxaques amb esta mena de venda.

De fet, hi ha exemples d'emprenedors que creguen el seu propi sistema de dropshipping i aconsegueixen crear una imatge de marca al voltant del seu comerç i tindre èxit, però són els que fan planificació de mercat, preveuen les despeses excepcionals de devolucions i reclamacions i solen comptar amb una inversió prou potent per a incloure "embalatge", disseny de logo, assessoria fiscal internacional...

Este no és un negoci miracle, funciona com la resta dels comerços: si vols mantindre't en el mercat, has d'oferir més que la competència.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ximo Puig anuncia una segona convocatòria d'ajudes del Pla Resistir Plus" "Espanya donarà papers als dos senegalesos que van ajudar Samuel"