Una empresa de Sagunt crea mascaretes transparents per a facilitar la comunicació durant les rutes turístiques

A demés, ajuda a la comunicació amb persones amb dificultats auditives
D'esta forma són les mascaretes transparents | ComputerHoy.com

L'empresa 'Celia Peris Visitas Guiadas' de la localitat de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València), continua apostant per les visites inclusives, segons han destacat des de la Delegació de Turisme. La innovació i la inclusió han marcat el full de ruta de l'empresa des del seu naixement.

L'última novetat en afegir-se a les visites ha sigut la incorporació de mascaretes transparents, donant resposta d'esta forma a la necessitat de trencar amb la barrera que suposava en comunicar-se amb persones amb dificultats auditives. «Era necessari oferir visites a on totes les persones pogueren disfrutar d'esta, sense perdre's res a causa de la mascareta. Quan vam saber les condicions en les que treballaríem, ens vam posar a buscar la millor solució», explica Celia Peris. «La nostra experiència en visites inclusives és àmplia, portem molts anys fent-les. És per això que les visites que s'oferixen des del Departament de Turisme i les de la meua empresa, continuaran sent-ho. Per exemple, en la Ruta Teatralitzada del Greal, tant l'actor com jo, comptarem amb mascaretes transparents».

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, assegura que des del Departament «es treballa el destí Sagunt i Comarca inclusives. I per descomptat creiem que són necessàries i molt benvingudes totes les iniciatives que puguen incloure dins de les rutes a les persones amb diversitat funcional».

Els productes nous han sigut el senyal d'identitat d'esta jove empresa. Mostra d'això són les visites que, des del Departament de Turisme, s'estan fent per a fer costat al sector empresarial i la resposta dels visitants ha sigut excel·lent, completant tots els aforaments d'estes.

La Delegació de Turisme ha presentat, en col·laboració amb el Patronat Provincial de Turisme, una varietat d'activitats i tallers per a donar suport al sector del turisme i l'hostaleria del municipi durant la temporada estival. Esta proposta relacionada amb productes turístics del municipi, oferix diferents rutes com la ruta del patrimoni industrial, la ruta teatralitzada del Greal i la ruta amb tren al Grau Vell. També inclou tallers romans i una gimcana per al públic familiar i una visita en el tren turístic.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora coronavirus: Pugen els contagis en el territori valencià" "Última hora: Pugen els contagis en Espanya en les últimes hores"