El Milió d'Euromilions toca en València

No hi ha hagut cap encertant de Primera Categoria i el pot es situa en 71 milions d'euros
El pot d'Euromilions es situa ara en 71 milions d'euros | Twitter - @tuloteroApp

Una persona que comprà el seu bolet d'Euromilions en València s'ha convertit en milionària. Este divendres, el Milió d'Euromilions ha tocat en la capital del Túria. Concretament, el bolet premiat amb un milió d'euros i amb el codi XPV95090 va ser adquirit en l'Administració de Loteries núm. 64, situada en el carrer de Jesús núm. 94 i coneguda com a l'Administració de Santa Maria Tordera Ruiz.

En este sorteig, cap persona ha conseguit encertar els números guanyadors en la Primera Categoria (5+2), que eren el 37, 50, 34, 39, 40, a més de les estrelles 4 i 10. Tot i això, fins a tres persones, tot i que no d'Espanya, s'han emportat el premi de la Segona Categoria (5+1) de 400.907 euros cada un i cinc persones, totes també d'altres països europeus, s'han emportat el premi de la Tercera Categoria (5+0), de 56.025 euros cada un.

Com que no hi ha hagut cap encertant de la Primera Categoria, que s'haguera emportat un premi de 61 milions d'euros, el pot per al següent sorteig, i que només es podria endur una persona, es situa en 71 milions d'euros.

Premis repartits en l'Euromilions d'este divendres | Loteries i Apostes de l'Estat

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La nova estafa de WhatsApp en la que han caigut milers d'usuaris" "Carrers tallats per la Mitja Marató de València este diumenge"