L'exposició 'València s'il·lustra' arriba el dissabte a la Rambleta

La mostra compta amb un total de 18 artistes
L'exposició s'inaugura el dissabte | Rambleta

'València s'il·lustra' celebrarà este cap de setmana una exposició col·lectiva final de díhuit artistes, en la que aglutinarà totes les mostres dutes a terme durant l'edició 2019-2020 en els diferents barris de la ciutat.

L'exposició, organitzada per la Rambleta, s'inaugurarà el dissabte 19 de setembre a les 12.00 hores en la Sala d'Exposicions del centre cultural -per a assistir serà necessari descarregar la invitació en la web- i es podrà visitar fins al 19 d'octubre.

Com a novetat en esta edició, un comité artístic compost per reconeguts experts del sector ha seleccionat a un dels artistes participants, que serà premiat amb la producció i exposició de la seua obra en Rambleta durant la temporada 2020-2021 i el nom de la que es divulgarà el dissabte.

Els 18 participants han mostrat al llarg de l'any en diferents accions -presencials i per internet- la seua visió pròpia de la ciutat de València, representant aquells llocs que per a ells són destacables més enllà de tindre una rellevància o empremta artística, patrimonial o monumental.

Entre els artistes d'esta exposició final figuren Diego Mir, Marta Colomer "Tutticonfetti", Ana Collado, Sara Luz, Lalo Kubala, Jaume Pallardó, Alejandra de la Torre, Dolç Adell "La Xiqueta Pollastre", Paula M. Rufat, Luis Galbis, Don Rogelio J, Juanma Martínez, Antonio Chumillas García "Tete Chumi", Alba Casanova, Laura Rico, Sergio Montal, Fran Mengual i Julieta XLF.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els millors plans per al cap de setmana en el territori valencià" "El cantant Andrés Suárez actua el dissabte en Vila-real"