La fira de València oferix '2x1' en totes les atraccions en els seus últims dies

La fira està situada en la Marina de València, entre el carrer Enginyer Manuel Soto i l'avinguda de França
Una fira en una imatge d'arxiu | Cedida

La Fira d'Atraccions de Nadal de València, encara la seua recta final abans d'abandonar la ciutat. A pesar de les inclemències climatològiques dels últims dies, la trobada oferix en els seus últims dies una de les seues ofertes més populars, la del 2x1

Del 24 de gener i fins al dia 26, els usuaris que decidisquen visitar les atraccions de la fira rebran pel preu d'una entrada, dos d'elles, d'eixa manera dos persones podran pujar a les atraccions a mitat de preu. 

La fira està situada en la Marina de València, entre el carrer Enginyer Manuel Soto i l'avinguda de França, al costat de l'antiga Estació del Grau. Els seus horaris són de dilluns a dijous (de 17.00 a 0.00 hores), de divendres, dissabte i vespres de festiu (de 17.00 a 02.00 hores) i diumenges i festius (de 17.00 a 01.00 hores). A més dissabtes, diumenges i festius s'obrirà també en horari de matins, d'11.00 fins al tancament.

Quant a les atraccions més populars es troben la nòria, el tren de la bruixa, el barco viking, pista de cotxes, 'circus party', el circuit de l'horror, el polp el 'súper kanguro', el bomber, roda de cavallets. A més també hi ha llocs per a menjar i per a jugar, on poder conseguir tota classe de premis. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Este municipi tindrà el primer 'Glamping bambolla' en territori valencià" "Descobrix quina gelateria valenciana està entre les tres millors del món"