El Departament d'Habitatge i Regeneració Urbana de Gandia renova la seua imatge

Amparo Victoria: «És el moment de fer un gran pas endavant perquè la ciutadania de Gandia ens identifique i sàpiga que estem a la seua disposició per a ajudar-los»
Han creat un logotip més modern i actual | Ajuntament de Gandia

Amparo Victoria, regidora delegada d'Habitatge i Regeneració Urbana de l'Ajuntament de Gandia, en la comarca de la Safor (València), ha informat que s'ha procedit a la renovació de la imatge corporativa del Departament, amb un nou logotip més modern i actual que s'ajusta als nous temps.

«Ara és el moment de fer un gran pas endavant i rellançar l'Oficina d'Habitatge i Regeneració Urbana, perquè la ciutadania de Gandia ens identifique i sàpiga que estem a la seua disposició per a ajudar-la en totes les qüestions relacionades amb l'habitatge i la regeneració urbana, sobretot en estos moments de tanta dificultat que vivim», va declarar.

Les polítiques d'habitatge no han parat durant la pandèmia posant, a demés, nous reptes damunt de la taula com la Xarxa Xaloc, per a seguir millorant la ciutat de Gandia i la qualitat de vida. Totes estes accions demostren la importància de comptar amb una Oficina Municipal i una regidoria específica que, des de l'inici de la pandèmia, ja ha beneficiat a 826 famílies amb la concessió d'1.380.000 euros en ajudes destinades a l'habitatge.

Amb esta nova imatge també es reforça l'altra vessant del Departament, incorporant la denominació de la 'Regeneració Urbana' que fins ara havia passat un tant desapercebuda com a marca.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'OMS s'activa: diferents víctimes per un virus contagiós" "Atenció: Continuen baixant els contagis per coronavirus en Espanya"