El Govern espanyol aprovarà el dimarts que ve el pla de vacunació

El pla permetrà que una part substancial de la població espanyola puga estar vacunada en el primer semestre de 2021
Espanya serà dels primers països europeus | Europa Press

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que, al costat d'Alemanya, Espanya serà el primer país de la Unió Europea amb un pla complet de vacunació que s'aprovarà dimarts que ve en Consell de Ministres i permetrà que una part substancial de la població espanyola puga estar vacunada en el primer semestre de 2021.

Sánchez ha fet este anunci durant la presentació del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l'Economia Espanyola, 'Espanya pot¡, al costat de la presidenta del Govern de La Rioja, Concha Andreu, en el Museu Würth, situat en la localitat de La Rioja d'Agoncillo.

Ha explicat que este pla de vacunació, que es prepara des del mes de setembre, es presentarà dimarts que ve en el Consell de Ministres. A demés, ha dit que es preveu incrementar en 10.000 les places de formació sanitària per a avançar la incorporació de nous professionals amb la finalitat de reforçar els servicis de salut de totes les comunitats autònomes.

«Queden mesos durs per davant», ha subratllat, però «el full de ruta està traçat», a partir del respecte de les decisions dels experts i a les institucions, el reforç de la cogovernança i en la confiança en la comunitat global.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: 270 localitats valencianes amb casos de coronavirus en els últims tres dies" "Creen una campanya de conscienciació ciutadana per les agressions als sanitaris"