Ja se sap com arribaran els Reis Mags a València

L'alcalde de València, Joan Ribó, rebrà a Les seues Majestats en el Saló de Cristall de l'Ajuntament
Arribaran a l'Ajuntament de València | València Diari

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha anunciat este dimarts les tres persones que faran possible l'arribada enguany a València de Les seues Majestats els Reis d'Orient, Melchor, Gaspar i Baltasar.

Seran el president de la Interagrupación de Falles de València, Guillermo Serrano; l'agent de Policia Local de València Felipe dels Àngels i el venedor del Mercat Central Oumaro Djakité els responsables que la il·lusió arribe de nou este Nadal a la ciutat, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Melchor tindrà un vincle especial amb tota la cultura festiva de la ciutat; Gaspar, amb tots els funcionaris que han estat al peu del canó durant la pandèmia, i Baltasar, amb tot el comerç de la ciutat, ha detallat Galiana. «En un any complicat hem pensat que la millor proposta possible per a representar als Reis Mags a València era a través de tres sectors que considerem fonamentals però més encara enguany, en un context de crisi sanitària, econòmica i social», ha explicat.

Com tots els anys l'alcalde de València, Joan Ribó, rebrà a Les seues Majestats en el Saló de Cristall de l'Ajuntament per a donar-los la benvinguda a la ciutat i encoratjar-los perquè, enguany especialment, siguen benèvols amb tots els xiquets, i també amb les persones adultes, de tota la nostra ciutat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La campanya de Godella per a conscienciar sobre el reciclatge" "L'Hospital de València que duplicarà els seus llits"