Mercadona s'ompli de dolces novetats de Pasqua i Setmana Santa

La marca de supermercats ofereix els típics productes per a aquestes festes, com els ous de xocolate o les Mones.

Mercadona ofereix diferents figures de xocolate | Mercadona

 

Mercadona no deixa passar una oportunitat per a apropar-se cada vegada més als seus clients i oferir-los tot el que necessiten en cada moment. En Setmana Santa no podia ser d'una altra manera i, la cadena de supermercats ha omplit les seues estanteries de productes de Pasqua de la marca Hacendado, tal com explica 'La Coctelera'.

 

Però, més enllà de les novetats de cada any amb figures de xocolate de mil i una formes i temàtiques, Mercadona és de les poques tendes que s'animen a celebrar la Pasqua com s'ha fet sempre, amb la típica Mona amb un ou dur i altres dolços fornejats. Una de les novetats més destacades d'aquestes festes són els tres tipus de figures de xocolate.

 

 

Els diferents ous de Pasqua

En primer lloc es troben els 'Ous Mini Xoc', seguidament els 'Ous de Xocolate amb Disquets' i, per últim i més tradicional, el ventall especial de 'Figures de Xocolate'. Aquestes tres opcions es presenten per a tot tipus de públic i a uns preus molt assequibles.

 

Es tracta de figures o ous de xocolate amb llet, amb trossets d'avellana o de discos de colors. Cal destacar que les tres varietats estan elaborades amb ingredients sense gluten i que, per tant, són aptes per a celíacs i intolerants al gluten. Una altra de les novetats estrella d'aquesta Setmana Santa a Mercadona és l''Ou Doraemon'. Amb aquesta figura de xocolate es vol apropar un poc més aquesta tradició als més menuts, jugant amb l'atractiu dels seus personatges preferits. Sense dubte, entre les figures tampoc podien faltar les piruletes, els balons de futbol o els típics conills de Pasqua.

Mercadona ofereix un ou de Pasqua de Doraemon | Mercadona

 

 

Dolços fornejats irresistibles

Per altra banda, entre els dolços tradicionals fornejats, apareixen a les estanteries de Mercadona productes com la Mona o 'Panquemao' i les 'Coques de Panses i Nous'. En aquest cas, es tracta de productes elaborats mantenint la recepta tradicional de sempre que els dóna els seus sabors tan característics. Finalment, destaquen 'La Mona amb Ou Dur', 'La Mona Sorpresa' i 'La Mona Banyada al Cacao'.

 

Les tres versions consisteixen en un dolç elaborat amb anisets de colors per damunt i, cadascun d'ells, amb uns detalls distintius. Per exemple, la primera porta un ou dur decorat, la segona un ou de xocolate amb sorpresa i, per últim, la tercera arriba completament banyada en xocolate. Sense dubte, totes les opcions que ofereix Mercadona per a Setmana Santa són aptes per a tota la família, a preus molt assequibles i amb uns sabors i textures irresistibles.

 

El supermercat també ofereix dolços tradicionals fornejats | Mercadona

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!