Metges, infermers i farmacèutics demanen reforçar el sistema sanitari i la mascareta obligatòria

Els col·legis han defensat també que cal protegir al personal sanitari de les agressions
Els col·legis han defensat també que cal protegir al personal sanitari de les agressions | PxHere

Els tres consells auton√≤mics dels col¬∑legis de Metges, Infermers i Farmac√®utics del territori valenci√† han reclamat a la Conselleria de Sanitat que es reforce el sistema sanitari com a √ļnica manera d'afrontar un possible rebrot i han defensat la necessitat d'imposar la mascareta obligat√≤ria com a mesura preventiva davant el coronavirus.

En l'encontre amb la consellera, Ana Barcel√≥, tamb√© han demanat que es recompense l'esfor√ß de tots els que han treballat en primera l√≠nia durant la pand√®mia, una cosa que ja s'ha fet en pa√Įsos com Fran√ßa i en altres comunitats aut√≤nomes.

 INVITACI√ď: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val√®ncia Diari a on comentem entre tots les not√≠cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb√© vos entretindreu.  FEU CLIC AC√ć, VOS ENCANTAR√Ä!

A la reuni√≥ han assistit, a dem√©s de la consellera, la presidenta del Consell de Col¬∑legis M√®dics Valencians, Mercedes Hurtado; el president del Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana, Juan Jos√© Tirado, i el vicepresident del Consell de Farm√†cia de la Comunitat Valenciana, Sergio Marco Peir√≥.

Els col¬∑legis han defensat tamb√© que cal protegir al personal sanitari de les agressions, perqu√® en els √ļltims mesos estan augmentant i han plantejat la idea que es fa√ßa un homenatge als sanitaris per part de la comunitat, encara que √©s una cosa que ha de n√†ixer dels grups parlamentaris.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"El gobierno espa√Īol activa el plan de emergencia contra la pandemia en Espa√Īa" "Urgente: Mayor n√ļmero de contagios en Espa√Īa des del estado de alarma"