L'Ajuntament de Montanejos denuncia les notícies falses que relacionen al municipi amb un brot de coronavirus

L'Ajuntament ha denunciat els fets davant la Guàrdia Civil
L'Ajuntament ha portat els fets davant la Guàrdia Civil | Castelló en Ruta

L'Ajuntament de Montanejos, en la comarca de l'Alt Millars (Castelló), ha denunciat davant la Guàrdia Civil la publicació de notícies falses sobre el municipi relacionades amb el coronavirus.

En la primera d'elles, publicada en el portal 12minutos.com, el titular diu «Nou focus detectat en Les Alqueries de Montanejos, Castelló». A pesar de què en el portal s'especifica que «és una broma», des de l'Ajuntament consideren «intolerable» que els que han publicat la notícia «juguen amb esta classe d'informacions que atempten contra el bon nom del poble i causen inquietud entre veïns i visitants», segons ha explicat l'alcalde, Miguel Sandalinas.

L'Ajuntament té sospites sobre l'autor o autors d'esta notícia falsa i totes les dades ja han sigut posades en coneixement de la Guàrdia Civil.

En la segona de les notícies, en el mateix portal, s'afirma que s'ha decretat un «Nou confinament en Montanejos (Castelló)» i s'arriba a assegurar que el dissabte 18 de juliol ha aparegut un rebrot amb 57 afectats.

L'alcalde ha destacat que «des de l'Ajuntament perseguirem i denunciarem qualsevol classe de pràctica pareguda, que va contra l'esforç que està fent tot el poble, els seus veïns, empresaris i visitants per a tirar avant en estos moments de dificultat». En este sentit, el primer edil ha mostrat la seua confiança en que les investigacions donen amb l'autor o autors de la funesta broma i «caiga sobre ells tot el pes de la llei».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Funcionaris valencians en quarantena per un cas de Covid-19" "Una localitat valenciana fa una crida a l'autoconfinament dels seus veïns"