El musical 'Hechizdos' arriba este diumenge a Burjassot

El preu de l'entrada és de 6 euros i ja es poden comprar
Teatre infantil i familiar el diumenge en Burjassot | Pixabay

Este diumenge que ve, 13 de desembre, tindrà lloc en el Centre Cultural Tívoli de la localitat de Burjassot, en l'Horta Nord (València), la nova proposta de teatre infantil i familiar de 'Hechizados'. Este musical planteja diferents incògnites com: Què passaria si un encanteri transportara a un príncep i a una princesa d’una altra època fins a l’actualitat del segle XXI? I si l’únic que poguera salvar-los d’una història sense final fora un escriptor de novel·la negra, embossat en la seua última creació que, a demés, odia els finals feliços?

El musical 'Hechizados' arriba de la mà d'Off Artes Escénicas, sent una idea original de Víctor Lucas i Mamen Mengó i amb música i cançons originals del mateix Víctor Lucas. La funció començarà a les 18.00 hores i les entrades per a assistir a l’espectacle, amb un preu de sis euros, ja es poden adquirir en Servientradas.

La història comença presentant a un escriptor (Victor Lucas) de novel·la negra, en plena crisi creativa i personal, que és incapaç de trobar el final perfecte per a la seua novel·la. Serà en eixe moment quan arribe a les seues mans un estrany i màgic llibre del que ixen un príncep i una princesa (Miquel Mateu i Mamen Mengó) als que un malvat embruixador els ha arrabassat el seu final feliç.

Però és que a demés, el príncep i la princesa hauran de bregar amb els misteriosos atuells tecnològics del segle XXI i amb la rutina de vida actual. Mentres, valors tan importants per a interioritzar des de la infància com l’amistat, la valentia, el respecte a un mateix, la igualtat o l’empatia, apareixeran a través de les vivències dels personatges i de les cançons que inunden este original conte per a demostrar al públic, al final, que tots som capaços de trobar el nostre propi final feliç.

Amb el protocol sanitari anti Covid-19 activat, amb limitació d’aforament segons marca la normativa vigent i amb sistema de reserva de butaques preassignades en el moment de la compra, el Centre Cultural Tívoli continua apostant per una cultura segura i espera penjar el cartell d’entrades esgotades, deixant a grans i xicotets completament 'Hechizados'.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"5 municipis alcen les restriccions davant del descens de contagis" "Les farmàcies valencianes ja tenen els autotests per a detectar el coronavirus"