Carolina Pascual anima a les universitats a fer exàmens online en les assignatures en les que siga possible

Les proves presencials acabaran abans de les 19.00 hores
La consellera d'Universitats, Carolina Pascual | GVA

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, Carolina Pascual, ha recordat als rectors i rectores de les institucions d'educació superior la possibilitat que, en la mesura que siga possible, duguen a terme exàmens online en aquelles assignatures que així ho permeten.

Pascual ha mantingut este dimecres una nova trobada amb els màxims responsables de les universitats públiques valencianes dins de les successives reunions de coordinació que s'estan celebrant davant l'actual situació d'expansió de la pandèmia del Covid-19.

En la sessió de hui, s'ha acordat que els exàmens que s'hagen de fer en format presencial acaben abans de les set de la vesprada perquè l'alumnat puga desplaçar-se i arribar a casa amb tranquil·litat, ha explicat Pascual.

La consellera ha animat a fer els exàmens per via telemàtica

A demés, ha animat als rectors al fet que es convoquen proves en línia en les matèries a on això resulte possible.

La titular d'Universitats i els rectors tornaran a reunir-se divendres que ve per a fer seguiment de la situació. «Com estem veient, les circumstàncies són canviants, anem dia a dia i és important que tinguem capacitat de reaccionar i planificar la nostra acció per a assegurar la qualitat docent i la seguretat de tota la comunitat universitària», ha asseverat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estudien sancionar als alcaldes que han anat a les residències per a vore la vacunació" "Arriben els XXXIII Premis Literaris i d'Investigació del Piló de Burjassot"