El col·legi Pius XII convoca el XI concurs literari 'València, ciutat policíaca'

El certamen convoca a tots els alumnes d'ESO de la ciutat de València

El col·legi Pius XII de València convoca l'XI Concurs Literari de relat breu 'València, ciutat policíaca', per a alumnes d'ESO de tota la ciutat. La finalitat del certamen és fomentar entre els jóvens l'interés per la creació literària i el gust per la lectura. El certamen, després de complir una dècada en la passada edició, torna a la temàtica dels gèneres literaris, tal com es feia en els seus primers anys, i se centra en el gènere policíac.

Igual que en les edicions anteriors, l'escenari en el que hauran d'ambientar-se els relats serà la ciutat de València. Els alumnes podran inspirar-se o bé en les novel·les d'enigmes, que tant d'èxit han tingut de la mà d'autors com Sir Arthur Conan Doyle o Agatha Christie, o anar un poc més allà, i aprofundir en la novel·la negra, que sempre integra una part de crítica social a partir de la investigació d'un crim.

Els guanyadors podran conseguir fins a 100€ de premi | Col·legi Piu XII

Els textos han de ser inèdits i poden estar escrits en qualsevol de les dos llengües oficials valencianes. Es convoquen dos categories: una primera, per a alumnes de primer i segon de l'ESO, i una segona, per a alumnes de tercer i quart. Els premis s'entregaran en la 55a Fira del Llibre de València. Tots els premiats participaran d'un taller d'escriptura amb un autor reconegut per a incentivar la seua creativitat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Coneix els guanyadors de la quarta edició del festival 'Mostra't Gandia'" "Oferten 8.750 places de primer curs en 2020-21 i noves dobles titulacions en Física"