Polèmica per un tuit que situa el Mercat Central de València en els Països Catalans

L'oposició demana la dimissió de el govern de la Generalitat per situar el Mercat Central de València en els "països catalans".

La Generalitat Valenciana ha publicat al seu compte oficial de Twitter una fotografia del Mercat Central de València i l'ha situat per "error" en "els països catalans".

El missatge de Govern de Ximo Puig compartia una fotografia de l'emblemàtic edifici amb una descripció de l'estil artístic modernista com "el ventre de la ciutat" que descriu com "Un gran equipament ciutadà, una de les obres públiques en la seua utilitat més importants dels primers 30 anys de segle XX als països catalans".

No obstant això, el tuit publicat el diumenge, ha estat retirat de la xarxa social després de la polèmica suscitada i les reaccions dels dirigents de l'oposició davant este "error" de localització.

El president de l'PP a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afegit que "parlen de 'Espai comú', avançar en federalisme, cims amb els governs Catalunya i Balears, subvencions a entitats catalanistes. I finalment, la veritat en un missatge tapat. No valdrà l'explicació, si n'hi ha ".


<

>

"Ja no vos queda ni una miqueta de vergonya, Ximo Puigestos països no hi ha més que en la vostra imaginació. No ofengueu als valencians i no ens enfronteu amb conflictes ficticis. Som valencians ", ha publicat Vicente Mompó, president de l'PP a la província de València.

<

>

Des Vox i Ciudadanos també han reaccionat a este error de la Generalitat i carreguen contra el govern de Ximo Puig per situar el Mercat Central de València en els "països catalans".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Truc per a escriure en WhatsApp a qui t'ha bloquejat" "RTVE i la Generalitat preparen un gran esdeveniment d'Eurovisió a Benidorm"