Tot preparat per al 'Mercat d'Art' de Gandia amb varietat d'estils i artistes

Este mercat es podrà disfrutar durant estes festes nadalenques
Este mercat es podrà disfrutar durant estes festes nadalenques | Ajuntament de Gandia

Des d'este 27 de desembre fins al 30 i des del 2 al 4 de gener es celebrarà en la localitat de Gandia, en la comarca de la Safor (València), el 'Mercat d'Art', en una nova edició de Fira Mercat Gandia. L'acte ha sigut presentat pel regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç de la població, Ferran Martínez Mendoza i el regidor delegat de Cultura, Nahuel González.

'Mercat d’Art' és l'última de les 10 fires temàtiques d'esta primera etapa. En este cas se centrarà en l’art i en la regidoria de comerç asseguren que «és un canvi radical, perquè Fira Mercat s'aproxima a un sector nou, com és el de la venda d’art». 18 artistes de diferents estils exposaran els seus treballs. En esta fira es podran trobar diferents estils: pintura del mediterrani, artistes emergents, art urbà, pintura i ceràmica, figurativisme i abstracció, realisme, il·lustració i escultura

Paral·lelament al Mercat d’Art, s’han programat tallers d’art infantils tots els dies. Són gratuïts, però cal inscripció prèvia en firamercatgandia.org, ja que les places són limitades:  

  • El Color: Taller de pintura per als més menuts. De 12 a 13 h.
  • UPG: Tallers de pintura impartits per la Universitat Popular de Gandia. De 18 a 19 h.  

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Animals del Bioparc de València reben una inesperada visita amb regals" "Els nous horaris de Renfe per a este Nadal que necessites saber"