Puig afirma que el territori valencià ha entrat en fase d'«estabilització» de la pandèmia

El president de la Generalitat també ha dit que «encara la situació és extraordinàriament complicada»

Professionals sanitàries de l'Hospital del Mar atenent un pacient ingressat a l'UCI amb covid-19
També ha dit que encara és preocupant la situació | ACN

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat que en els últims dies el territori valencià «ha entrat en una fase d'estabilització» de la pandèmia «encara que la situació és extraordinàriament complicada. Això s'està veient, especialment quant al comportament hospitalari, que és el més preocupant», ha afirmat.

«És molt difícil especular amb esta qüestió», ha reconegut Puig en declaracions als mitjans després de la seua visita al Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat i la reunió de treball mantinguda amb la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, el conseller de Política Territorial, Arcadi España, i la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero.

El president' ha insistit en la necessitat d'«accelerar» en les pròximes dos setmanes i «com a mínim» fins al 15 de febrer «tota l'acció col·lectiva contra els contagis, que tenen lloc a través del contacte social». «Cal reduir el contacte i hem de fer cas a estes restriccions que, desgraciadament, s'han de posar en marxa», ha asseverat el president.

«Les xifres de morts de cada dia és un pes que ens ha de commoure a tots», ha remarcat, al mateix temps que ha afirmat: «No estem en un moment de flexibilitat, sinó tot el contrari. Hem de fer cada un el que ens correspon, i la ciutadania, en la seua immensa majoria, ho està fent».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari