Puig afirma que si continua la «progressió positiva» es podran «flexibilitzar» restriccions en març

«Estem entorn de 400 i volem arribar a 50» d'incidència acumulada, ha dit Puig
Puig afirma que en març es podran «baixar» les restriccions | ACN

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que si continua d'esta forma la «progressió positiva» de la situació epidemiològica, es podran «flexibilitzar» restriccions a partir de l'1 de març, quan acaben les actuals, encara que esta decisió es prendrà la setmana pròxima.

D'eixa manera ho ha explicat Puig, que ha explicat que estem en una situació «molt difícil i complicada», encara que hi ha una «desacceleració» de la incidència, els contagis i la pressió hospitalària, que continua sent «important» en les UCIs.

«Estem entorn de 400 i volem arribar a 50» d'incidència acumulada, ha assenyalat Puig, que ha advocat per avançar en la desescalada amb «tota la prudència. Estem millor, però encara estem malament», ha recalcat.

Puig ha demanat un últim esforç i ha mostrat la seua «empatia» amb les persones que tenen negocis tancats en este moment. «Ens agradaria que no hi haguera restriccions», ha afirmat, encara que ha defensat que estan lligades a «la protecció de la salut de les persones». En este sentit, ha destacat la vacunació a persones majors de 90 anys, i ha expressat el seu desig que «a partir de finals de març i abril puga ser massiva».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat crea un nou grup en el pla de vacunació contra el Covid-19" "La denúncia del Col·legi d'Òptics valencians contra la Conselleria de Sanitat"