La reina Letícia visitarà València esta setmana

Serà l'encarregada de presidir el Premi Fundació Princesa de Girona en l'UPV
Letícia presidirà el Premi de la Fundació Princesa de Girona en l'UPV | València Diari

La reina Letícia visitarà València esta pròxima setmana. Concretament, este dimecres, 12 de febrer, Letícia presidirà en la Universitat Politècnica de València (UPV) la proclamació del Premi Fundació Princesa de Girona en Investigació Científica. D'esta manera, es farà públic en el campus de Vera el nom del guanyador d'este premi, dotat amb 20.000 euros.

Els guardons, considerats com 'els Princesa d'Astúries per a grans promeses', reconeixen la trajectòria de jóvens de 16 a 35 anys en cinc categories, segons ha informat la Universitat Politècnica de València (UPV).

La proclamació estarà precedida d'un taller d'innovació, organitzat per a estudiants de secundària i universitaris, que consistix a resoldre un repte en un temps rècord. Ja s'han inscrit més de 300 alumnes en esta activitat que se celebrarà en el pavelló de Deports de l'UPV, de nou a dotze del matí, i estarà conduïda per l'emprenedor Xavier Verdaguer.

A les 12.30 hores, una volta haja acabat l'activitat mencionada, començarà l'acte de proclamació d'este premi anual en la categoria d'Investigació Científica, un esdeveniment que comptarà amb la col·laboració del periodista i humorista Juan Carlos Ortega i d'alguns premiats per la fundació en edicions anteriors.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Confirmat el segon cas de coronavirus en Espanya" "Talls de llum esta setmana en més de 20 localitats valencianes"