Jaime Lorente, de ‘La casa de papel’, últim fitxatge del Saló del Còmic de València

També participaran altres estrelles internacionals com el nord-americà Jack Quaid
Jaime Lorente estarà en el Saló del Còmic de València | Wikipedia

L'actor Jaime Lorente, popular per protagonitzar èxits com 'La casa de papel' o 'Élite', s'unix al cartell d'estrelles convidades del Saló del Còmic de València, que se celebrarà en el Pavelló 7 de Fira València del 28 de febrer a l'1 de març.

Els organitzadors han anunciat la incorporació del jove intèrpret, «mundialment conegut pel seu paper com 'Denver' en la sèrie de repercussió global 'La Casa de Papel', que s'emet a través de la plataforma Netflix i que és vista en més de 34 milions de cases de tot el planeta».

Lorente estarà dissabte que ve, 29 de febrer, en el Saló del Còmic de València en una «esperada sessió de fotos i firmes d'autògrafs amb els seus fans, que de ben segur ompliran el Pavelló 7 de Fira València». En este sentit, l'organització ha habilitat, en la seua pàgina web, el procés de reserves per a conseguir la foto i/o la firma amb Lorente, que arriba a València a les portes de l'estrena de la quarta part completa en Netflix.

Jaime Lorente se suma a l'aposta del Saló del Còmic de València per l'entreteniment i el cinema. Prova d'això serà la presència d'altres estrelles internacionals com el nord-americà Jack Quaid, Hughie en la sèrie 'The Boys' o Marvel en 'Los Juegos del Hambre' i fill dels actors Dennis Quaid i Meg Ryan i que estarà en el Saló el dissabte 29 de febrer i diumenge 1 de març.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Oliva celebra este dissabte el concurs de 'Putxeros' del mig any fester" "Esta classe de vehicles podran aparcar gratis en la zona blava de València"