El Festival de Cine de Paterna comptarà amb la presència de Silvia Alonso i Álex García

Venen a estrenar la pel·lícula 'Hasta que la boda nos separe'
Cartell oficial de la pel·lícula | Europa Press

El Festival de Cine de Paterna, en la comarca de l'Horta Oest (València) comptarà amb la presència de l'actriu Silvia Alonso i l'actor Álex García, que vénen a presentar l'última pel·lícula que protagonitzen junts 'Hasta que la boda nos separe', que arriba al cinema el 14 de febrer. 

El festival acollirà la presentació d'esta pel·lícula el pròxim dijous 6 de febrer amb la col·laboració dels cines Kinépolis Valencia i Consultia Travel, que volen «consolidar la connexió entre València i els principals noms que formen part del cine espanyol amb esta classe de presentacions especials». 

La pel·lícula està dirigida per Dani de la Orden i conta la història de Marina (interpretada per Belén Cuesta), una xica de 30 anys que es guanya la vida organitzant bodes i que té una vida sense cap compromís fins que una nit coneix a Carlos (Álex García), la parella d'Alexia (Silvia Alonso), i amiga de la infància de Marina. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Creen 170 places d'aparcament en l'avinguda del Doctor Waksman" "El nou horari del 'Bus de Nit' Sagunt - Port de Sagunt començarà este diumenge"