Sanitat confirma quatre positius més en el brot de Castelló

També s'ha confirmat un brot nou en l'Horta Nord
Sanitat ha confirmat més positius en el brot de Castelló i n'ha confirmat un nou en Burjassot | València Diari

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha confirmat este dimarts quatre casos positius més en el brot de coronavirus en Castelló de la Plana. Des de Salut Pública també han confirmat un nou brot de coronavirus en la comarca de l'Horta Nord (València), concretament en Burjassot, a on ja se n'havia confirmat un en Rafelbunyol.

En el cas de Castelló, Salut Pública continua estudiant els contactes en el brot declarant en un bloc de pisos del barri de Sant Llorenç en una festa de Sant Joan. A demés, després de la confirmació de quatre positius més, ja són 31 el total de persones afectades.

Respecte al nou brot de Burjassot, s'han registrat sis casos positius en el que seria un brot familiar després de la celebració d'un aniversari. En este sentit, s'estan estudiant els contactes i les proves que ja s'han fet han donat negatiu.

En el brot en l'empresa càrnia de Rafelbunyol, Uvesa, continuen fent-se proves PCR als treballadors que han pogut estar en contacte amb els positius en les zones comunes per a descartar possibles casos. Ara com ara, encara no es coneixen els resultats.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Aviso de última hora de la OMS: el coronavirus se podria transmitir por el aire" "Última hora coronavirus: Una nueva muerte registrada en el territorio valenciano"