Sanitat rebutja la visita de la Verge als hospitals de València en Falles

La consellera Ana Barceló considera que este esdeveniment pot generar concentracions de públic
Ana Barceló rebutja la visita de la Verge dels Desemparats als hospitals | GVA

La Conselleria de Sanitat Pública transmetrà, a través d'una reunió, a l'Arquebisbat de la ciutat de València la seua oposició a l'hora de dur a terme una peregrinació mòbil de la Verge dels Desemparats per hospitals i parròquies de la ciutat durant els dies de la setmana de Falles, una iniciativa promoguda per Arquebisbat, Basílica i Seguidors de la Verge.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', així ho ha confirmat la consellera Ana Barceló durant la visita a un centre de salut, apel·lant a evitar aquelles accions que puguen provocar aglomeració de persones.

Tal com s'ha produït amb la 'Nit del Foc', no es tracta d'una prohibició, sinó d'una invitació a no fer-se. Barceló, textualment, ha assegurat que «no podem permetre'ns que hi haja activitats que ens facen pensar que es poden produir aglomeracions o concentració de persones. Això ho parlarem amb els tres vicaris generals, els recordarem les mesures que estan implantades i que es tallen les crides que s'estan produint».

Dates dels possibles recorreguts de la Verge

En un primer moment sí que pareixia que s'anava a obtindre el beneplàcit de Sanitat, però amb unes condicions especialment estrictes, que incloïen el no parar en cap moment, especialment a la porta dels hospitals, ni tan sols un minut, i revisant d'un dia a un altre si s'havia produït algun tipus de situació inconvenient que comportarà cancel·lar l'acte.

Els recorreguts de la peregrinació mòbil de la Verge dels Desemparats s'han planificat per a les jornades dels dies 15, 16 i 17. Ara, de la reunió s'aclarirà si l'acte queda totalment suspés o si se celebra d'una altra forma.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: La Diputació llança la campanya fallera 'Aguanta la metxa'" "Puig parla sobre si la moció en Múrcia pot afectar la Diputació d'Alacant"