Subvencionen amb 300.000 euros al xicotet comerç per a superar la crisi

Les ajudes aniran dirigides a accions de promoció i sensibilització i campanyes de publicitat, entre altres
Imatge d'arxiu | ACN

La Diputació de València subvencionarà amb 150.000 euros a Unió Gremial i altres 150.000 a Confecomerç per a ajudar al sector del xicotet comerç dels municipis de la província a superar la crisi causada per la pandèmia. D'eixa manera ho ha acordat el president, Toni Gaspar, amb els màxims responsables d’estes federacions, Juan Motilla i Rafael Torres.

La destinació concreta d'estos 300.000 euros quedarà definida en els pròxims dies després de les reunions entre els responsables de la corporació provincial i els representants del sector, si bé s'ha fixat com a punt de partida que les ajudes aniran dirigides a accions de promoció i sensibilització, campanyes de publicitat, a demés de la contractació de tècnics que donen suport i assessorament als associats d'estes federacions.

En paraules del president Gaspar, «hem fet un primer pas per a contribuir a la reactivació i dinamització del comerç local en els pobles, part fonamental de l'economia dels nostres municipis, i la millor manera de començar és secundant econòmicament a les dos principals associacions que integren al comerç de la nostra província».

Per la seua part, els responsables d'Unió Gremial i Confecomerç agraïxen a la Diputació la ràpida resposta a una petició d'ajuda que han fet extensible a la resta d'administracions. Les dos institucions coincidixen que les necessitats del sector en esta crisi no sols passen per les ajudes directes al comerç de proximitat per a ajudar-lo a superar esta situació extrema, sinó també per l'assessorament de tècnics qualificats que puguen tindre un diàleg permanent amb els ajuntaments i l'Administració pública en general perquè qualsevol pime o autònom tinga opció d'accedir a les ajudes que van eixint.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta: La nova estafa que es fa passar per un ajuntament per a furtar-te els diners" "Sanidad pone fecha a la vacuna del coronavirus"