Talls al trànsit este diumenge per la Carrera contra el Càncer de Mama d'Alacant

L'eixida i la meta se situaran en la pista de l'Estadi Municipal d'Atletisme Joaquín Villar i recorrerà els voltants de la Muntanya del Tossal
Imatge d'arxiu d'una carrera contra el càncer de mama en Alacant | Twitter

Este diumenge, 12 de gener, se celebra en Alacant la III Carrera Solidària contra el Càncer de Mama. Segons informa l'Ajuntament de la ciutat en un comunicat, la prova deportiva tindrà l'eixida i meta en la pista de l'Estadi Municipal d'Atletisme Joaquín Villar i recorrerà els voltants de la Muntanya del Tossal.

 

Distància i recorregut

La carrera, que es preveu que comence a les 10.45 hores, constarà de dos distàncies, 4 i 8 quilòmetres —una i dos voltes al recorregut—. De la mateixa manera, a les 12.15 hores, els més menuts també podran participar, ja que l'Organització ha organitzat uns recorreguts adaptats per a ells dins de la pista d'Atletisme amb distàncies que variaran entre els 100 i els 1.200 metres segons l'edat.

 

Mapa del recorregut de la carrera | Ajuntament d'Alacant

 

Dispositiu especial per al tall de trànsit

La regidoria de Trànsit de l'Ajuntament d'Alacant informa que s'ha organitzat un dispositiu especial amb la Policia Local per a garantir la seguretat i tallar al trànsit els carrers del recorregut. Quedaran tancats, a partir de les 9 del matí, estos carrers: Foguerer Ramón Guilabert Davo, Foguerer Romeu Zarandieta, Camí de la Ronda, Escultor Bañuls, Parking els dos nivells, Escultor Bañuls, Monte Tosal, Juanito Santero i av. del Doctor Rico.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!