L'Ajuntament de València tanca els parcs i els jardins a partir de demà

El regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, demana precaució per la preemergència per pluges
Tancament dels parcs municipals de València | Ajuntament de València

L’Ajuntament de València tancarà a partir de demà dimecres, 4 de novembre, els parcs i els jardins a conseqüència de la preemergència per pluges activada per l’Agència de Seguretat i Emergències de la Generalitat.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha demanat «precaució en zones arbrades per l’episodi de pluges i fort vent». 

Campillo ha dit que «atesa la situació de preemergència per la DANA que se’ns aproxima, a partir de demà dimecres es tanquen tots els parcs i jardins de la ciutat que tinguen reixes o algun tipus de tancament». A demés, el regidor ha demanat a la població «precaució davant l’episodi de pluja i vent, especialment amb les zones arbrades, les branques dels arbres o les fulles». 

La Generalitat ha activat la preemergència en diferents punts de la Comunitat Valenciana, entre ells la ciutat de València, a causa de l'aparició en les pròximes hores de pluges, vent, risc de tempesta i fenòmens costaners.

La situació de tancament dels parcs i jardins de la ciutat es mantindrà mentres la preemergència continue activa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Confirmen un brot amb 19 contagiats en una residència de Monòver" "Oltra insistix en apostar per mesures «més estrictes» enfront del coronavirus"