Xàtiva celebra la 3a edició de la carrera de Sant Valentí este cap de setmana

Volen superar els 500 participants de l'any passat
Cartell de la tercera edició de la carrera | Ajuntament de Xàtiva

Este dissabte 8 de febrer se celebra la tercera edició de la Cursa de Sant Valentí en la localitat de Xàtiva, en la comarca de la Costera (València), que organitza el club de 'Trail i Running KM3 Xàtiva'. L'acte comptarà amb 3 modalitats: carrera individual i per parelles de 7 quilòmetres i una marxa no competitiva de 4,5 km. 

L'eixida i la meta de les diferents modalitats se situaran en la plaça del Mercat de Xàtiva. Els actes començaran a les 16.15 hores de la vesprada amb una exhibició de zumba. Cap a les 17.00 es donarà l'eixida a la carrera i uns minuts després eixirà la marxa. 

L'esdeveniment combina el caràcter competitiu de qualsevol carrera amb l'esperit festiu que la celebració de Sant Valentí suggereix. A demés dels trofeus als més ràpids per cada modalitat de la cursa, es donarà un premi a la millor disfressa. 

Volen superar els 500 participants de l'any passat

L'any passat esta carrera va reunir en la seua segona edició més de 500 participants. Ara, a dos dies del tancament d'inscripcions, la xifra de participants de 2019 ja s'ha igualat, pel que s'espera que la participació màxima que s'havia establit de 600 s'acabarà abans del termini. 

De la mateixa manera que l'any passat, s'aprofitarà el poder de convocatòria d'este esdeveniment deportiu per a col·laborar amb una acció solidària. En este cas serà amb l'associació HEPA, organització sense ànim de lucre formada per familiars i amics de xiquets afectats per malalties hepàtiques i trasplantats hepàtics.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Descomptes en l'AVE per a anar a la Mostra d'Embotit Artesà de Requena" "Cultura Festiva presenta la 10a edició del Carnestoltes de Russafa"