Les restes biològiques trobades en València podrien ser d'un fetus

Un xic estigué gitat al costat de la bossa amb les restes i després se n'anà
Troben unes restes orgàniques i una reguera de sang al costat de l'IVAM | Google Maps

Agents de la Policia Nacional continuen investigant les restes biològiques trobades ahir dimarts en València, al costat de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM). Segons ha informat el cos policial en un comunicat, es podria tractar d'un fetus, encara que no està confirmat.

Els fets es van produir la matinada d'este dimarts quan la Policia Local de València va demanar la presència de Policia Nacional en haver trobat, al costat d'un banc pròxim al carrer Guillem de Castro de València, una bossa a on hi podria haver vísceres i el terra tacat de sang.

A l'arribada de la Policia Nacional, van comprovar el que hi havia dins i, com que no van poder determinar de què es tractava, van sol·licitar la presència de Policia Científica, al mateix temps que van observar que hi havia un rastre de sang que portava fins a un parc pròxim i ací es perdia la pista. D'altra banda, portava fins a la rampa de baixada al riu, a on ja no es podia seguir.

Un xic estigué gitat al costat de la bossa eixa matinada

Durant les investigacions, els agents van saber que un xic va estar gitat de matinada en el banc, a on va aparéixer la bossa i, després d'un temps, se n'anà d'allà i d'eixà la bossa.

Davant el fet de què no es coneix què és el que hi havia dins, es va donar compte al forense, que va indicar que es traslladaren les mostres a l'anatòmic forense i al grup d'homicidis. Segons les primeres indagacions, les restes biològiques podrien ser un fetus, per la qual cosa les investigacions continuen obertes per a aclarir els fets.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detecten un possible cas de tuberculosi en el CIE de Sapadors de València" "Frau: Més de 6 milions d'€ en pensions de persones mortes en València i Alacant"