Xàtiva continua la programació del 'Nits a la fresca' este cap de setmana

La programació del festival 'Nits a la Fresca', que es va iniciar el divendres passat amb el concert del cantaor xativí Pep Gimeno Botifarra, continua este cap de setmana amb dos cites més.
Xàtiva continua la programació cultural d'estiu | Ajuntament de Xàtiva

Continua la programació cultural d'estiu de Xàtiva, capital de la comarca de la Costera (València), amb el festival 'Nits a la fresca'. Este dissabte 18 de juliol tindrà lloc al Jardí del Palasiet, a partir de les 22:30 hores, el concert 'Ensembles Banda Simfònica. Grup Mozart', a càrrec de la Societat Musical Música Nova. Entre les peces que es podran disfrutar es troba la Serenata núm. 10 'Gran Partita', de Wolfang Amadeus Mozart, i la Serenade in Es-dur op.7 de Richard Strauss.

L’altra cita prevista per a este cap de setmana tindrà lloc diumenge a les 20.00 hores en el Jardí de la Pau. Es tracta d’un espectacle familiar, catalogat per la companyia com a «circ gamberro», i que porta per títol 'Save the temazo.org', estrenat el passat mes de febrer. Es tracta d’una ONG que investiga les interrelacions entre la música, les emocions i la festa en general, amb un xou fet a diversos metres d’altura per a canviar la percepció de la realitat.

Les entrades per als espectacles són totalment gratuïtes i estan disponibles en la Casa de Cultura, fins a esgotar existències. La capacitat dels espectacles és d’uns 200 assistents, que hauran de facilitar les seues dades a l’hora d’adquirir els passes per tal de poder ser identificats en cas de detectar-se algun problema sanitari. No obstant això, cal recordar que el festival es farà amb exigents mesures de seguretat, amb butaques preassignades i amb diferents hores d’accés per a evitar les aglomeracions, incloent control de temperatura a la porta.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Coronavirus Espanya: Europa es planteja tancar-nos les fronteres" "Els experts ho tenen clar: Espanya camina cap al reconfinament total"