Els xiquets entraran al quiròfan amb un cotxe teledirigit en l'Hospital Vithas València 9 d'Octubre

L'objectiu és disminuir l'estrés que suposen esta classe de processos
Un dels nens amb un cotxe | Messer Ibérica

L'entorn hospitalari sol produir cert grau de nerviosisme entre els pacients pediàtrics. La col·laboració de Vithas i el fabricant de gasos industrials i medicinals Messer Ibèrica ha fet possible que els xiquets que se sotmeten a intervencions quirúrgiques en l'Hospital Vithas València 9 d'Octubre entren en quiròfan amb un cotxe elèctric teledirigit.

L'objectiu és disminuir l'estrés que suposen esta classe de processos per als xiquets i els seus pares. Vithas i Messer, proveïdor d'hospitals del Grup Vithas en la zona de Llevant, busquen amb això humanitzar l'assistència sanitària gastant una iniciativa que ja s'està portant a terme en altres hospitals.

Tranquil·litat per al xiquet, els seus pares i el personal mèdic

El Dr. Agustín Fernández, director mèdic de l'Hospital Vithas València 9 d'Octubre, afirma que «accions com esta ens ajuden a avançar en l'experiència pacient, fonamental per a conseguir que el pacient siga la clau que dona sentit a tota l'activitat de Vithas».

A demés, afig que «portar a un xiquet a quiròfan pot no ser fàcil; si introduïm elements que el xiquet associa amb el joc, és més fàcil que oblide la por a un entorn desconegut. Entra en el quiròfan més relaxat i feliç, de manera que, a demés de disminuir la càrrega negativa del xiquet, es facilita la labor del personal mèdic i s'ajuda els pares a suportar el pas per quiròfan del seu fill».

«Col·laborem amb la Fundació Vithas des de fa deu anys en diferents àrees com, per exemple, atorgant una beca per a la formació i investigació en radiocirurgia. Amb esta nova acció volem ajudar tant als xiquets com als seus pares per a reduir l'estrés i la preocupació provocats per situacions de salut complexes» explica Marion Riedel, responsable de comunicació de Messer Ibèrica.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Burjassot celebra la Cavalcada de l'Humor este dissabte" "Arriba la V Trobada de Muixerangues de Castelló"