El València CF suspén les activitats pel coronavirus

L'equip ho ha confirmat a través d'un comunicat oficial
El València CF suspén les activitats pel coronavirus | EFE

Després de què la Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat Valenciana haja confirmat huit casos de coronavirus en el territori valencià, el València CF ha decidit anular totes les activitats amb integrants del primer equip, tal com ha afirmat el club en un comunicat oficial.

Especialment, esta decisió s'ha pres pel contagi confirmat de Kike Mateu, el periodista deportiu, habitual en els actes relacionats amb el València CF, que tot apunta a què es va contagiar durant el viatge a Milà (Itàlia) per a cobrir el partit contra l'Atalanta.

En este sentit, el club ha informat de què incrementarà les mesures preventives anulant tots aquells actes, reunions o concentracions públiques en espais tancats que suposen un risc per als jugadors, tècnics i personal del club. L'habitual roda de premsa de l'entrenador prèvia a la trobada de LaLiga i totes les compareixences previstes amb motiu del partit d'este dissabte en el Camp de Mestalla queden suspeses.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rècord de ventes en els dorsals per a la Mitja Marató de València" "Novetats en el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca"