Xirivella tanca zones infantils, suspén activitats i reduïx la Mostra de Pallassos

Des de l'Ajuntament volen contribuir a reduir els casos de coronavirus
Estaran en vigor 15 dies | ACN

L’Ajuntament de Xirivella, en l'Horta (València), reacciona davant del constant augment de contagis reflectit en les últimes actualitzacions de la Conselleria de Sanitat.  Amb una incidència acumulada de 391,59 casos per 100.000 habitants, segons xifres a 3 de novembre, l’alcalde Michel Montaner ha signat un decret que comporta les següents mesures:

  • Tancament de les zones infantils de joc, el Teatre Auditori, les sales de musculació, aeròbic i fitness
  • Suspensió de les activitats municipals dirigides a la tercera edat, el col·lectiu més vulnerable enfront del virus

«Les zones infantils de joc són espais a on es compartixen superfícies de manera descontrolada; en els actuals nivells de contagi no té sentit mantindre grups separats en els col·legis i permetre que s’ajunten després als parcs», aclarix Montaner.

El decret, que ha entrat en vigor a les 15.00 hores d'este dimecres per a un període de quinze dies, comporta també l’ajornament dels cinc actes en recinte interior previstos en la XXVII edició de la Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos, que se celebrarà entre el 5 i el 15 de novembre.

Més mesures

El decret suspén també les activitats de participació ciutadana en instal·lacions municipals i incorpora la recomanació a la població de «cancel·lar o posposar qualsevol activitat familiar o social que no siga considerada imprescindible i puga ser ajornada».

Per a l’ús de les instal·lacions deportives no afectades pel tancament, i particularment per als deports col·lectius, el decret d’Alcaldia recomana entrenaments en grups bambolla, respectant-se en tot moment les normes d’àmbit estatal i autonòmic.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un estudi revela quines són les mascaretes més eficaces front el coronavirus" "URGENT: Augmenten les localitats valencianes amb coronavirus en els últims 3 dies"