Zara llança nous vestits per a convidades de boda

La cadena aposta pels vestits més sofisticats, elegants, juvenils i adequats per assistir a les bodes i celebracions d’aquest 2019.
Zara té el vestit per a bodes més perfecte i únic de la temporada | Zara

La temporada de celebracions està a punt d’arribar, i Zara sap que no és fàcil trobar vestits autèntics, diferents, versàtils i, igualment, a bon preu. És per això que la cadena d’Inditex ha llançat nous models de vestits, entre els quals es troba una autèntica meravella: el vestit per a ser la convidada perfecta.

Inspiració retro i color ‘millennial pink’

L’aposta de Zara és un vestit d’inspiració retro, quasi vintage, que deixarà a tots bocabadats. El color és millennial pink, un to rosa protagonista de les tendències 2019, i està fet de viscosa, que aporta una textura i lluminositat semblants al setí. La forma, el color i el material converteixen aquest vestit en una gran aposta per assistir a qualsevol celebració i en qualsevol època de l’any. 

Un vestit perfecte per anar a la celebració d'una boda: rosa, chic i diferent | Zara

El disseny del vestit és de silueta evasé, la preferida per ser la més afavoridora, i la cintura està ressaltada amb un tall triangular d’on naixen xicotetes pinces fins a la part superior del pit, així com en la part inferior, concretament en un dels costats i fins als baixos. El moviment del vestit el dóna la falda ‘midi’, simètrica i que agafa dinamisme en trobar-se amb les pinces.

Alguns detalls de la peça de roba aporten sofisticació, com les mànegues llargues i rectes, acabades en una lleugera obertura tancada amb un botó de pedreria a joc, amb els botons decoratius que van de l’esquena al coll. Aquest últim també es compon de plecs i dóna inici a algunes pinces que van fins al pit. 

Vestit de Zara d'inspiració 'retro' i en color 'millennial pink' | Zara

No obstant això, el millor d’aquest vestit de Zara és el seu preu: només 79,95 euros. El punt en contra és que la peça està en llista d’espera, i han sigut poques les que han pogut adquirir aquest vestit per a ser les convidades d’honor perfectes. Dins la secció de vestits de Zara, afortunadament, es poden trobar moltes opcions per a triomfar en els esdeveniments aquest any 2019, a preus de baix cost. Alguns dels models que pots trobar són els següents:

Conjunt de falda i top ‘cropped’ metal·litzat  

A part dels vestits d’una sola peça, una altra excel·lent opció és utilitzar conjunts del mateix material que, per cert, estan molt de moda. Amb ells, després de la celebració es pot jugar i fer ‘mix and match’ amb altres peces de roba. 

Aquesta falda 'midi' i el top 'cropped' de conjunt poden ser una excel·lent opció | Zara

Aquest conjunt de falda ‘midi’ i top ‘cropped’ està elaborat amb fils metal·litzats i amb una paleta de colors rosa, celest, daurat i coure distribuïts en franges diagonals en la falda, i franges diagonals, verticals i horitzontals en el top. La falda té un preu de 29,95 euros, mentre que el top, d’escot en forma de pic, mànegues fins als colzes i amb un llaç decoratiu, costa 22,95 euros.

Flocs en un vestit de convidada

Els flocs han arribat aquest any 2019 per a quedar-se. De color blanc i sobre fons negre, són els protagonistes d’aquest vestit de Zara, perfecte per a assistir a una boda. De tall ‘midi’ i amb un escot en V i tirants fins. El millor, sense dubte, és el seu preu: 29,95 euros.

Vestit de Zara amb flocs blancs sobre negre, falda 'midi' i tirants fins | Zara

Vestit amb efecte ‘tie dye’

Amb aquest nou vestit ‘tie dye’ que Zara ha llançat es pot aconseguir un ‘look’ de convidada diferent i atrevit. El disseny és fluid, amb una obertura en la part davantera i un escot de pic que acaba amb un nuc. Tot i que pot semblar informal, el material del vestit és viscosa i aporta una aparença elegant i apropiada per a un vestit de convidada. El seu preu és de només 29,95 euros.

La tendència 'tie dye' també es pot portar en els vestits de convidada | Zara

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El pas definitiu de Rivera i Malú per a consolidar la seua relació" "ATENCIÓ: El doctor Cavadas parla de les seues vivències i trajectòria a 'LaSexta Noche'"