Caixa Ontinyent renova la web de la seua obra social

Una web segura amb més informació, major accessibilitat i una renovada botiga online per a la venda de publicacions
El web nou de Caixa Ontinyent acosta la informació de la seua obra social | Caixa Ontinyent

 

Caixa Ontinyent ha renovat la web de la seua obra social, a la que incorpora mesures de seguretat per a les comunicacions i, com a novetats, informació sobre la Fundació Caixa Ontinyent, sobre les activitats d'educació financera i sobre la responsabilitat social corporativa.

Igualment, manté tota la informació relativa als programes d'obra social que desplega l'entitat: centres implantats, publicacions, presència en campus universitaris, col·laboració amb col·lectius, gestió d'altres fundacions, agenda del Centre Cultural Caixa Ontinyent i notícies relacionades amb eixes activitats.

La pàgina comptarà també amb una renovada botiga online en la que, amb total seguretat, podran adquirir-se les publicacions del fons editorial compost actualment per 115 llibres i 50 discos editats com a contribució a la investigació i difusió de temes autòctons.

L'única entitat que destina els seus beneficis a obra social

Cal ressenyar que Caixa Ontinyent és l'única entitat financera valenciana que revertix els seus beneficis a la societat en forma d'obres socials, equivalent a la part que altres entitats destinarien a retribuir als seus propietaris. Una activitat singular que, un any darrere un altre, i des de la fundació de l’entitat en 1884, ha anat gotejant i aportant recursos i activitats en tot el seu àmbit d'actuació.

De fet, l'obra social de Caixa Ontinyent disposa de 23 centres en funcionament en 11 localitats, amb 220 llocs de treball directe i desplega anualment més de 300 activitats, col·labora amb més de 300 col·lectius i beneficia a 278.000 persones.

La web obrasocial.caixaontinyent.es pretén acostar més a la societat la informació de les activitats de l'obra social i aprofitar eixa comunicació per a orientar les seues actuacions futures en línia amb les demandes socials. Amb això, complementa també la informació que l'entitat emet a través d'altres webs com caixaontinyent.es (destinada a clients), corporativa.caixaontinyent.es (amb informació corporativa) i programafinancat.es (per a educació financera).

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"CAIXA ONTINYENT renova l'Hotel Kazar i l'adapta a una gestió més eficient" "Caixa Ontinyent s'unix al Pacte Mundial del Medi Ambient"