Ágatha Ruiz de la Prada dissenyara un hotel en ple centre de València

La vivenda de la dissenyadora | Twitter

Ágatha Ruiz de la Prada dissenyarà l'interiorisme del nou hotel que la cadena Casual Hotels inaugurarà pròximament en la ciutat de València i que es dirà 'Casual Dreams València', segons ha informat l'hotelera en un comunicat.

La dissenyadora espanyola i el director general de la cadena, Juan Carlos Sanjuán, han firmat ja l'acord previ per a que Ágatha comence a dissenyar les 46 habitacions de l'hotel.

Casual Dreams se situarà en un edifici en ple centre de València, al carrer Pascual i Genís. La creadora dissenyarà també els uniformes dels empleats de tota la cadena en un projecte únic per a Casual Hotels, que ja compta amb prop de 240 treballadors.

«Que contenta estic de fer el meu primer hotel a València. És una aventura que em feia moltíssima il·lusió», ha manifestat la creadora al voltant del projecte.

«Casual Dreams València serà un hotel per a gent jove, per a gent normal, un hotel sense pretensions, un hotel per a que tot el món tinga accés a 'agathizarse'», ha avançat Ruiz de la Prada, que la setmana que ve presentarà les seues noves creacions en la Passarel·la Cibeles.

Està previst que Casual Dreams València òbriga les seues portes en juny del 2020, amb una inversió prevista per a l'obra de 1,5 milions d'euros. Per al director general i fundador de Casual Hotels, Juan Carlos Sanjuán, comptar amb Ágatha Ruiz de la Prada «no només és un privilegi, sinó que és un somni fet realitat».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Descartats els dos possibles casos de coronavirus en Espanya" "Tot sobre el perillós virus que s'estén per Àsia i té al món en alerta"