Air Nostrum oferix faena de tripulants de cabina de passatgers en València

Les entrevistes es faran el dilluns 14 d'octubre en un hotel de la Ciutat de València
Una avió de la flota d'Air Nostrum   |  Agències

 

Air Nostrum, l'aerolínia franquiciada d'Ibèria per a vols regionals, ha iniciat un procés nou de selecció de tripulants de cabina de passatgers (TCP) per a incorporar a la seua plantilla i entrevistarà a candidats dilluns que ve, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Responsables d'Air Nostrum, dins de la gira que estan fent per diferents localitats per a prendre contacte amb possibles candidats, assistiran el dijous de la setmana que ve a una jornada de portes obertes en la que s'oferirà als interessats una visió interna de la companyia i de les característiques del treball.

Les entrevistes amb els candidats seran el dilluns 14 d'octubre en l'hotel NH València Center de la Ciutat de València a les 09.00 hores. Els interessats en assistir als processos de selecció hauran d'introduir prèviament el seu curriculum vitae en la web de la companyia i inscriure's en l'oferta de jornada de portes obertes.

En acudir a l'entrevista a l'hotel, els aspirants han d'aportar dos fotos de grandària carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del Document Nacional d'Identitat (DNI) o, si calguera, el permís de residència i de treball, tres còpies del CV i una certificació dels estudis cursats.

Els qui superen l'entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de fer un curs específic d'un mes i mig a on rebran la formació amb la que conseguiran el certificat de vol, juntament amb les habilitacions que els permetran fer la seua faena en les diferents aeronaus de la companyia.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"1r premi de la Primitiva en Mislata i el 2n premi de la Loteria en Algemesí i València" "Retiren més de 1.000 ous contaminats de salmonel·losi consumits en bars"