Canvi d'horari en Mercadona a partir del pròxim dilluns

Els supermercats de la cadena de Juan Roig recuperen la normalitat
Els supermercats de la cadena de Juan Roig recuperen la normalitat | València Diari

Mercadona canviarà definitivament els seus horaris d'atenció al públic a partir d'este pròxim dilluns, 29 de juny. Totes les tendes del territori espanyol obriran portes de 09:00 a 21:30 hores, de dilluns a dissabte. D'esta manera, la cadena de supermercats de Juan Roig tancarà mitja hora més tard del que han atès fins a data de hui els supermercats a causa de l'epidèmia.

L'única comunitat autònoma que no seguirà esta norma serà el País Basc, a on torna l'horari habitual dels supermercats en el territori és de 09:15 a 21:15 hores. Serà la mateixa jornada d'atenció que tenien les tendes de Mercadona en esta regió abans del confinament.

Finalment, des del 29 de juny i fins al 30 d'agost, 300 botigues tindran horari d'estiu i tancaran a les 22.00 hores de la nit, afegint mitja hora més al seu horari habitual. En estos supermercats, apunta Mercadona, s'alçarà el tancament els diumenges i s'obrirà fins a les 15:00 hores. Els altres supermercats de la cadena seguiran tancats este dia de la setmana.

Mercadona reforça les comandes en línia

A demés, després d'activar este passat abril el servici de compra en línia en el centre de Madrid, Mercadona reactivarà també incorporant més efectius les comandes en línia, que durant part de l'epidèmia del Covid-19 eren vàlids únicament en les ciutats de València i Barcelona.

Pel que fa a l'atenció en línia, serà més ràpida i àgil a partir de dilluns 29 de juny, sempre afavorint el pagament amb targeta, un dels consells que els supermercats han defensat i promogut durant tota la crisi sanitària del coronavirus per a evitar els diners en efectiu i els possibles contagis.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!