Comencen els millors descomptes de Carrefour en electrònica i tecnologia

La cadena de supermercats oferix, només disponible en Carrefour Online, descomptes de fins al 50% en electrodomèstics, ordinadors, mòbils, i molt més
La cadena de supermercats prepara novetats molt interessants | Stacbond

Les Festes de Nadal ja estan ací i amb elles arriben les millors ofertes de l’any. L’època nadalenca és la millor per a la compra d’articles, gràcies als grans descomptes que es produïxen en el 'Black Friday', les ofertes nadalenques i les posteriors rebaixes de gener. 

És per això que si ja estàs pensant en les teues compres per a Nadal, pega-li una mirada a la botiga 'online' de Carrefour, que estos dies ha tret una campanya de grans descomptes en molts dels seus productes. Les ofertes són exclusives de la seua botiga digital i en el seu catàleg poden vore’s grans descomptes de fins al 50% en una gran varietat de productes.

En Carrefour trobaràs autèntiques gangues tant en tecnologia i electrònica –a on els descomptes són molt suculents– com en articles per a la casa o també de mobilitat, amb el vehicle estrela d’esta temporada: el patinet elèctric, que el pots trobar al 80% de descompte. En les rebaixes de Carrefour pots trobar articles de so, ordinadors, telèfons mòbils, electrodomèstics, màquines de gimnàs, bicicletes estàtiques, etc. tot disposat per a que, ara sí, en Nadal adquirisques aquell article que tant desitges a un preu immillorable.

 

Relació de productes amb descomptes en Carrefour Online | València Diari

Grans descomptes en electrodomèstics i tecnologia

Una gran varietat de productes tenen descomptes d’entre el 40% i el 50%: aspiradores, raspalls de dents elèctric, màquines d’afaitar, depiladores, etc. Les màquines per a fer exercici físic i ajudar a perdre pes sense eixir de casa tenen una gran demanda, i ara estan a mitat de preu. En esta secció també trobaràs al 40% una gran gamma d’electrodomèstics de la casa, com poden ser planxes, cafeteres o batedores.

Productes amb descomptes de fins al 50% disponibles en Carrefour Online | València Diari

La millor oportunitat per a canviar aquell electrodomèstic que et dona problemes, que no acaba d’arrancar, i que ja toca retirar, són estes impressionants rebaixes ‘online’ de Carrefour, ja que pots trobar plaques d’inducció, forns, neveres, microones, rentaplats i llavadores amb uns descomptes del 20% i el 30%. I, evidentment, també podràs adquirir ordinadors al 30% de descompte o, fins i tot, el robot aspirador Conga de Cecotec, amb una oferta del 20%.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Novetats molt esperades de Mercadona abans de Nadal" "Estos productes de Mercadona seran els favorits este Nadal"