Els clients decidixen les millores dels pastissos de Mercadona

La companyia de supermercats ha fet més de 100 sessions d'innovació des de 2018
Un dels nous pastissos és el 'Red Velvet' | Mercadona

 

Mercadona, la companyia valenciana de supermercats, ha millorat l'oferta dels pastissos que té a la venda. Hui han acabat les més de 100 sessions d'innovació celebrades per esta cadena de supermercats, iniciades a finals de 2018 i a partir d'este dimecres, les novetats arribaran a tots els seus establiments.

 

  

Segons informa 'Levante-EMV', entre els principals canvis en qualitat, destaca el Tiramisú, que passa de ser un pastís amb este sabor, a unes postres idèntiques a les que es mengen en Itàlia. De la mateixa manera ho han fet amb el pastís 'Selva Negra', a on s'incrementa el percentatge de cacau en la trufa.

 

 

Pel que fa a les novetats, destaca el pastís 'Tres Xocolates' sense gluten, elaborat amb la mateixa recepta que el client usa en casa, la 'Carrot Cake' i el pastís 'Red Velvet'. A demés, a petició dels clients, s'ha ampliat la grandària del 'Pastís de la Iaia', que ara té més racions. 

 

Un altre canvi és l'increment de proveïdors implicats en l'elaboració dels pastitssos. Han passat de 2 a 5 fabircants com 'Granderroble' en Astúries i La Rioja, 'Horno DeCadaDía' en Aragó, 'Pastisfred' i 'Pastry Factory' en Catalunya i 'Forno d'Assole' en Itàlia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!