Té molta demanda: El producte de Mercadona que has de tindre sí o sí estes festes

La cadena de supermercats ha encertat de ple
Mercadona torna a triomfar | MERCADONA

Amb l'arribada de les Festes de Nadal molta gent està preparant els seus àpats familiars. Ara bé, la pandèmia de la Covid-19 ha fet que estes dates tan assenyalades siguen completament diferents de les d'altres anys. Moltes famílies hauran de passar estos dies lluny dels seus éssers estimats. A pesar d'això, els torrons, les gambes, els bombons i el pernil continuaran estant presents en moltes taules.


Des de què va començar desembre, són moltes les grans superfícies que estan posant a la venda productes estrella per a este Nadal. Mercadona és una de les companyies que més treballa en estes dates, i és per això que ho ha encertat posant a la venda un producte que s'està convertint en imprescindible en totes les cases.

El dolç que triomfa en Mercadona 

Mercadona ha ampliat el seu assortiment de bombons amb els nous Senzza Cor d'Ametlla, dels que ven 6.000 capses diàries. Les dades de venda són impressionants, i este dolç ja és un producte imprescindible en moltes cases. A demés, molts consumidors creuen que estos dolços substituiran als de les grans marques.

Senzza Cor d'Ametlla de Mercadona, amb cobertura de 52% de xocolate negre, estan plens de praliné d'ametlla amb trossets d'ametlla. A demés, els bombons estan embolicats individualment i venen en un estoig de cartó, que permet conservar-los durant alguns dies. Mercadona sempre sorprèn en estes dates amb productes estrella.

Si es fa la suma, aproximadament es venen 96.000 bombons individuals, una xifra molt elevada que certifica l'èxit de Mercadona amb este dolç, que a partir d'ara serà capaç de lluitar contra els típics de les grans marques. «El Proveïdor Totaler Chocolates Valor produix en la seua fàbrica de la Vila Joiosa, en la Marina Baixa (Alacant) esta varietat que se suma a l'Assortiment Senzza, compost per bombons Negre Avellana, Negre Fondant, Llet praliné i Llet Ametlla», expliquen en la pàgina web de Mercadona.

Està clar que Mercadona està apostant molt estos darrers anys amb els seus productes, sembrant fins i tot la por a la competència. La cadena alimentària sap que és una gran alegria vore les últimes dades de vendes d'estos bombons. Molta gent ha anat expressament a Mercadona per comprar Senzza Cor d'Ametlla. L'objectiu dels alts càrrecs de la companyia és que Senzza Cor d'Ametlla es convertisca en el bombó per excel·lència d'estes festes tan assenyalades.

A pesar de què este 2020 siga un any complicat, Mercadona és una de les cadenes que més està triomfant. La cadena de Juan Roig vol plantar cara amb el seu Senzza Cor d'Ametlla a Lindor i a Ferrero Rocher. De moment les vendes van bé, vorem si en els pròxims anys estos dolços s'imposen davant les grans marques. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: L'Euromilions deixa més de 43 milions d'euros a un únic acertant en València" "Torna un producte de Lidl que va arrasar"