Una fàbrica de Paiporta repartix 14 milions als seus treballadors amb dècims comprats a Almansa

Segons sembla, tots van adquirir loteria menys tres o quatre treballadors
S'han repartit 14 milions en Paitporta   | Cedida

 

Una fàbrica de Paiporta ha resultat premiada este any en el sorteig de la Loteria de Nadal, concretament han resultat premiats amb 14 milions d'euros, una quantitat astronòmica pertanyent al segon premi del sorteig de Nadal. Aquesta empresa va comprar els seus dècims a l'administració número 2 d'Almansa, a Albacete. Des de fa anys, un treballador de l'empresa compra número d'este sorteig a Almansa i com cada any va preguntar qui volia i qui no. Segons ha avançat 'Las Provincias', l'empresa 'Muebles Castellano', va comprar loteria per a 16 o 15 dels seus treballadors, dels 19 que composen la plantilla. És a dir, tres o quatre no van encarregar la loteria. Alguns posseeixen un dècim i ga resultat premiat amb 125.000 euros i altres compartixen el seu. En total amb 11 dècims premiats esta vesprada van a celebrar-ho amb molta alegria. El premi s'ha repartit en aquest cas en administracions d'Almansa (Albacete), Albacete, Pedreguer, a la Marina Alta, i Castellbisbal (Barcelona).

En el cas de Pedreguer, a l'administració 'Àngel de la Sort', s'han venut 70 dècims del número agraciat, rebent els diners la penya festera La Catástrofe. El 4211 del tercer premi ha arribat fins a 18 llocs de la Comunitat amb 9,6 milions d'euros, 7,65 d'ells en Viver. En esta localitat castellonenca tota la fortuna s'ha venut des d'un xicotet bar. En Gandia, un altre dels municipis agraciats , el tercer premi s'ha venut des del bar Gol Xicotet.

Així, en aquesta localitat de l'Alt Palància s'han venut un total de 153 dècims d'aquest 4211, amb el que el Sorteig de 2018 ha deixat una pluja de milions en aquest municipi d'uns 1.500 habitants. També en la mateixa comarca, la sort ha somrigut a la veïna localitat de Jérica, i Segorb, amb un dècim en cadascuna. Una altra comarca per la qual s'ha repartit aquest tercer premi, és l'Horta, on ha caigut més d'un milió d'euros. La localitat més afortunada ha sigut Catarroja, on s'han venut 15 dècims, seguida de Manises, amb quatre, i València i Almàssera, amb dos cadascuna. A Albal, Alfafar i Torrent s'ha venut un dècim en cadascuna.

Alacant també ha sigut premiada, amb tres dècims que han venut després d'administracions de la capital alacantina, mentre que a Castelló s'han venut dos: un en el nucli urbà i un altre al Grau. En total, 150.000 euros a Alacant, i 100.000 a Castelló. En altres localitats de la Comunitat Valenciana també s'han venut diversos dècims del 4211. En concret, han sigut a Gandia, Peníscola, Torrevella i la pedania dels Desemparats, a Orihuela.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Gros de la Primitiva repartix 6.284.316 euros a un encertant en València" "ATENCIÓ: Anuncien la construcció d'un nou hotel de luxe en esta coneguda platja valenciana"